Bordoo restoran asub Tallinna vanalinnas Pikal tänaval ühes kuulsaimatest keskaegsetest hoonekompleksidest Kolm Õde. Meie eesmärgiks on pakkuda oma nägemust Baltimaade ning eriti Eesti köögi gurmeepoolelt.  Bordoo köögis kasutame uut, innovaatilist lähenemist toiduvalmistamisele unustamata ka traditsioonilisi viise. Kasutame palju kohalikku, värsket toorainet, et tagada parimad maitseeelamused.   

Bordoo's ei pakuta mtte ainult trühvleid, hanemaksa, päikesekuivatatud tomateid ja musti oliive. Me tegeleme pidevalt kodumaiste ja naabermaade parimate ja huvitavaimate retseptide otsimisega ning  väljapaistvate kulinaariasaavutuste esitlemisega "Bordoo võtmes".

Pisiasjad ei ole peidus mitte ainult saladuses, kuidas kala fileerida või milline on toidu väljanägemine. Kõige tähtsam on kogu elamuse kvaliteet. Üle kõige on meie sooviks olla väga põhjalikud kõiges, mida me teeme ja pakume. Me austame traditsioone, aga loodame ka tuua Teieni midagi täiesti uut ja ennenägematut.

Bordoo köögi toorained tulevad nii meie metsadest, põldudelt ja aedadest - marjad, seened, maitsetaimed - kui ka eksootilistest maadest, kus läbi suurte kokkuostjate jõuavad nad meieni turuvärskuse kvaliteediga. Seega lisaks traditsioonilistele roogadele toome Teieni ka uusi maitseid ja elamusi, mida võibolla tavaelus igapäevaselt ei kohta.

Me tegeleme ise pagaritoodete küpsetamisega, toiduainete soolamise, suitsutamise, kuivatamise, marineerimise ja grillimisega. Me valmistame ise shokolaadi ja maiustusi,  kasutades kõige juures vaid kõige tänapäevasemat ja efektiivsemat köögitehnikat nagu kogu maailma tipprestoranides..

Me oleme seadnud endale kõrged eesmärgid ja anname endast kõik, et neid saavutada, Tänapäevane klient nõuab Eesti köögilt puhast ja lihtsat tulemust värskest toorainest, sest see on ka tervislik. Me loodame sellist tulemust pakkuda ning see väljendub meie tihtivahetuvates menüüdes, kus igale toidule on pööratud detailne tähelepanu.

Nautige!

 

 

Alternative content

Get Adobe Flash player